Mythos Palace Resort & Spa

Mythos Palace Resort & Spa ligger i Kavros nære Georgioupolis på Kreta. 

I dette naturbeskyttede området, ligger hotellet ved en privat sandstrand som fyller alle vilkårene for sikkerhet og i samarbeid med selskapet i Nature, har blitt belønnet med lys blå flagg. 

Mythos Palace Resort & Spa tilbyr en fantastisk familie atmosfære og kombinerer den ekte kretiske Hospitality i et miljø, basert på moderne, men også tradisjonell kretisk arkitektur. Dette hotellet er ideelt for bekymringsløs og fredelige feriedager spesielt for familier. På områder av hotellet kan du nyte den flotte lyseblå fargen fra det greske havet eller den frodige hagen.

Stranden

Stranden Geogioupolis er ikke bare kjent for lengden på 7 km, men også for den fantastiske sanden. Selvfølgelig også for grunt og klart vann, som gjør den ideell for små barn. Perfekt for foreldre som kan nyte ro og fred på stranden.

Familieferie

Mythos Palace Resort & Spa tilbyr den perfekte familieferie. Rommene på hotellet er romslige og kan være vert for en familie med ett eller to barn. Barna har det gøy og de blir underholdt med fasilitetene på hotellet og mini klubb, slik at i foreldrene kan slappe av og nyte ferien.

Rommene

Mythos Palace Resort & Spa har 18 rom i den sentrale bygningen, 156 bungalower, 30 suiter og 2 villaer. Alle rommene har beliggenhet rundt hager og har verandaer med utsikt til havet, Leuka Ori, svømmebassengene eller den flotte hagen som deler vårt moderne hotell.

Spa og terapi 


Hotellet har et helt nytt spasenter. Våre spesialiserte medarbeidere har forberedt for deg spesielle programmer som kan tilby deg øyeblikk av ro, avslapning og omsorg, bruke naturlige produkter av vår region som ulike urter og eteriske oljer. Dessuten kan våre kunder utvikle og realisere programmet sitt å ønske om spesielle behandlinger, så sant det er gjennomførbart.

Restauranter

Restauranten «Vakhos» ligger i den sentrale bygningen og deler to verandaer, en med utsikt til elva og en med en utsikt utover svømmebassenget. Midt i finner du også en bar. Den sentrale restauranten fyller alle vilkår for hygiene og kvalitetskontroll utført av HACCP er strengt ivaretatt. Her har kunden mulighet til å nyte greske matretter, men også mer generelt middelhavspreget og internasjonal mat. Du vil bli fornøyd med det store utvalg av retter som eksisterer, selv for vegetarianere eller til og med barn som kan forsyne seg fra den store buffé som vi tilbyr.

ALL INCLUSIVE RESORT.

Contacto