Gloria Palace San Agustín Thalasso & Hotel

Gloria Palace San Agustin Thalasso & Hotel er et 4-stjerners hotell bygget i 1989 og fullstendig renovert i 2007. Det romslige hotellet har utsikt over havet, topp gourmet mat, rom spesielt tilrettelagt for familier, et thalassoterapisenter og familie-orientert vennlig service i en atmosfære av en familiebedrift. 

I 1998 ble Talasoterapia Canarias senter åpnet, i en symbolsk bygning som består av mer enn 6.000m2 hvor man kan nyte helse-og velvære tjenester. En virkelig oase av komfort. En drøm innen rekkevidde.

Rom og Suiter
348 dobbeltrom, 86 Familie suiter og 14 juniorsuiter, pusset opp i 2007. Store, komfortable og moderne rom, de fleste med hav utsikt. Fullt utstyrt for å garantere et komfortabelt og hyggelig opphold

Første Spa anlegg
Det første Talasoterapia Canarias senteret ble åpnet i 1998. Utstyrt med den nyeste teknologien, er det et av verdens mest moderne sentre, med mer enn 7000 m² gitt bort til avslapning og komfort. Dette store området er helt involvert i helse, med totalt fire saltvannsbasseng, inkludert dynamisk basseng, gym basseng og den store «Kom i form» pool, som består av en avslappende krets av sjøvann oppvarmet til ulike temperaturer (33 º C/37 º C ) med 33 punkter av hydromassasje.

Contacto