Gloria Palace Royal Hotel & Spa Amadores

Gloria Palace Hotel Royal & Spa ligger 200 meter fra Playa de Amadores, på vei mot Puerto de Mogan. Dette fire-stjerners hotellet ble bygget i 2008 med naturstein og innehar en privilegert utsikt over stranden Amadores. Spektakulært bassengområdet, eksklusive rom og executive-suiter, dedikert service, luksuriøse omgivelser og fantastisk utsikt, gjør dette til en av de mest prestisjefylte hotellene i området.

Unn deg litt luksus!
Spa Royal tilbyr intime og hyggelige områder med uovertruffen behandling og samtidig fantastisk utsikt over stranden Amadores. Spaet har et dynamisk basseng oppvarmet til 35 ° med forskjellige massasje stasjoner som svane hals, trykk jets, hydrosenger av bobler og mikro bobler. Senteret er ellers utstyrt med badstue, tyrkisk bad, skotsk dusj, gym og avslapnings arealer inne og ute, alt inkludert i romprisen.

Rom og Suiter
176 dobbeltrom, 86 Familie suiter og 14 juniorsuiter, pusset opp i 2007. Store komfortable og moderne rom, de fleste med havs utsikt. Fullt utstyrt for å garantere et komfortabelt og hyggelig opphold.

Contacto