Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel

Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel er bygget på en klippe på toppen av et fjell og integrert i landskapet. Hotellet har en spektakulær utsikt utover havet fra alle deler av hotellet. Det ligger mellom strendene i Puerto Rico og Amadores. Det ble bygd i 2004 og er et av Europas best utstyrte thalassoterapi sentre. I løpet av få år, i elegante omgivelser og topp klasse, har vennlig service gjort det til en av de mest populære hotellene på øya.

Rom
364 dobbeltrom, 21 familierom og 7 suiter, alle med spektakulær havutsikt. Lett, omfattende, moderne, fullt utstyrte rom som er designet for å tilfredsstille kravene til våre mest krevende gjester.

Spa og velbehag
Talasoterapia Canarias senteret ble åpnet i 2003 i forbindelse med hotellet. Ca 1.800 m2 med helse og velvære inkluderer det et dynamisk basseng, gym basseng og «Kom i form» pool, som består av en avslappende krets i sjøvann oppvarmet til ulike temperaturer (33 º C/37 º C), med 29 hydromassasje punkter. Senteret er lokalisert i hovedbygningen til hotellet og har spektakulær utsikt over havet, bassenget og avslapningsområdet.

To av tre thalassoterapi anlegg på øya Gran Canaria er plassert her og det tredje som heter Gloria Palace San Agustin Thalasso & Hotel ligger i San Augustin. De behandlinger som tilbys på senteret er for revmatiske tilstander, post-traumatiske lidelser, stress-relaterte problemer som nervøs utmattelse, angst og vekttap, så vel som cellulite behandlinger. I tillegg til den store «Kom i form» poolen – en av senterets viktigste attraksjoner – er Talasoterapia Canarias San Agustín utstyrt med en badstue, et stort treningsstudio med moderne terapeutiske sportsfasiliteter, en skjønnhetssalong, 35 avlukker for individuelle behandlinger og store avslapningsområder.

Contacto