Fort Lauderdale

  • 0

Fort Lauderdale

Amerikas Venezia – byen med liv og røre, berømt for strandlivet og alle sine kanaler med yachter og seilbåter. Fort Lauderdale har natteliv, strender, butikker og tiltrekker seg mange turister, alt fra ungdom på spring break til pensjonister fra nord. Langs Las Olas Boulevard kan du rusle og kikke på fasjonable butikker og kose deg på en fortausrestaurant, og skal du shoppe kan du besøke Flea Market, Sawgrass Mills eller fasjonable Galleria.
Langs strandpromenaden er det mange restauranter og det vrimler som regel av folk og biler. Like ved er det små butikker og shoppingsenter. Du kan benytte “Water Taxi” på kanalene, da får du sett litt av et annet Fort Lauderdale. Du kan bli med på turer inn i “The Everglades” eller bli med på kanal-cruise. Mulighetene er mange. Andre attraksjoner i Fort Lauderdale er Ocean World, Flamingo Gardens and Arboretum og Butterfly World for å nevne noen. Med sine 500 kilometer med kanaler og elver er Fort Lauderdale et paradis for kanoturer. En gang i måneden arrangeres nattlige kanoturer i Mangrove-området West Lake Park.

Havnen i Fort Lauderdale, Port Everglades, er en stor cruisehavn. Standarden på hoteller/leiligheter varierer, og vi har tatt med både turist- og førsteklasses alternativer. I selve Fort Lauderdale ligger nesten ingen hotell rett på stranden, men over veien fra stranden. På de fleste hotellene i Fort Lauderdale må du betale for parkering.

Avstander og transport
Fra Fort Lauderdale flyplass til byen er det kun ca. 10 minutter. Fra Miami flyplass til Fort Lauderdale er det ca 1 time. Det er ikke busser, men det er ”Super Shuttle” som tar fast pris på strekningen fra Miami til Fort Lauderdale. Det lønner seg om man er flere å leie bil selv for en dag da avlevering ikke koster noe ekstra.

Kilde: Nordmannsreiser