Boston

  • 0

Boston

Med Icelandair kan du fly til Boston, USA. En reise til Boston, Massachusetts, tar deg med til et av USAs mest populære reisemål. Fly til Boston i dag!

Med flybilletter til Boston kan du oppleve livlig musikkliv, historiske steder, travle shoppingdistrikter og noen av verdens beste universiteter.

Boston – den unike havnebyen

Med fly fra Oslo til Boston, en av de eldste byene i USA kan du lære om byens viktige plass i amerikansk historie. Her kan man oppleve flotte monumenter og en rekke spennende museer. Boston er et av de sjeldne stedene der absolutt alle kan finne noe av interesse. Enten det er musikk, teater, sport, shopping eller fine restauranter du ønsker å oppleve i ferien, så finner du dette i Boston.

Du kan med fordel fly til Boston enhver tid på året. Årstidene kan virkelig nytes i Boston, der sommeren er varm, høsten er malerisk vakker og vinteren kjørlig men rik på kultur og naturopplevelser.

I mangfoldet av opplevelser i Boston kan man nevne Charles Street nær Beacon Hill, en gate berømt for sine antikvitetsbutikker. Den sportsinteresserte kan få innblikk i baseballens liv og sjel i hjembyen til baseballaget Boston Red Sox. Og for natur- og kulturinteresserte er Boston omgitt av vakre skogområder, og  dagsturer til steder som Salem, Cape Cod, Martha’s Vineyard og det berømte universitetet Harvard i Cambridge kan anbefales.

Godt å vite

  • Fly til Boston med Icelandair ankommer Logan International Airport, som bare er 6 km nordøst for Boston sentrum.
  • T-bane går mellom flyplass og sentrum (blå rute). Alternativt kan man reise med buss eller drosje.
  • All rental car companies are located in the new Rental Car Center at Boston Logan International Airport. Take the Rental Car Center Shuttle from the baggage claim arrivals level in all terminals to the Rental Car Center.
  • Informasjon om våre flytider til Boston.
  • Sulten? Spør etter No.9Park, en av Bostons beste gourmetrestauranter, Craigi St.Bistro, en enestående fransk  restaurant, Kashmir, indisk av beste klasse, Hungry 1, fransk og romantisk, Tapeo, super for tapas, The Saint, en av Bostons mest populære og Via Matta for  italiensk mat.  Armani Café er et spesielt bra sted å spise lunsj.
  • Lyst til å shoppe? Spør etter Newbury Street, Gap og Banana Republic i South Market, Basement i Washington Street, Cambridge Galeria, utenfor Boston sentrum, Prudential Center, Louise Boston for herreklær og Washington Street for forskjellige butikker, blant dem Macy’s og Filens.

Kilde: Icelandair.no