Thailand

  • 0

Thailand

Velkommen til smilets land. Oppdage ekte varme og få nye venner.

Finn ut av hva du har gått glipp av!

Man skal ikke legge skjul på at det å ri på en elefant er en stor opplevelse, enten man er liten eller stor, barn eller voksen. Det samme gjelder ved å svømme gjennom krystallklart hav blandt små, tropiske fisker i alle regnbuens farger. Alt dette og mer til kan du oppleve i Thailand – Smilets land

Landet har mye mer å by på enten om du er ryggsekkturist eller for de som er litt mer kresne. Her finnes det gjestehus, moteller, hoteller og leiligheter i alle prisklasser. Maten får du servert fra en thai smilende på gata for noen få thailanske baht, eller du kan spise på en restaurant for litt mer.

Thailand er stedet for deg som både vil sitte på stranden med føttene i sanden og den som vil ha en aktiv ferie. For kalde, norske kropper langt i nord er det helt fantastisk å befinne seg i et sydhavsparadis som Thailand. For i smilets land er stranden, luften og blomstene tross alt litt mer eksotisk enn det vi finner her hjemme. Et land som kryr av smil, moro, lykke og glede.

Thailand begeistrer og fortryller sine gjester som ingen andre. Med så mye som bare venter på å bli sett og hørt. Ta en titt på hvorfor akkurat Thailand har en spesiell plass i hjertet til så mange.

Fakta om Thailand

  • Offisielt navn: Kongeriket Thailand
  • Hovedstad: Bangkok
  • Folketall: 64 233 000
  • Areal: 514 000 km²
  • Styreform: Militærjunta
  • Valuta: Thailandske baht (THB)
  • Språk: Thai
  • Retningsnummer: +66