Park Inn by Radisson Alexanderplatz

  • 0

Park Inn by Radisson Alexanderplatz

Park Inn Alexanderplatz ligger direkte ved TV-tårnet, midt i det historiske Berlin.

Med 150 meter i høyde, tilbyr bygningen 1012 rom, og hotellet har vært den ledende representant for Berlins hoteller i mer enn 40 år.

Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz har 1012 røykfrie rom og suiter i 37 etasjer, i en 150 meter høy bygning. Innredet med møbler i moderne design og hotellet oppfyller kravene til en fire-stjerners innkvartering, som tilbyr alt som den reisende forventer. Rommene har marmor bad med gulvvarme og regndusj. Flatskjerm-TV og høyhastighets Internett-tilgang er standard i alle rom. Rom for personer med allergi samt rullestol-vennlige rom er tilgjengelig på forespørsel.

Les mer om hotellet her

Se film her


Berlin – Tyskland