Pattaya

  • 0

Pattaya

Pattaya er en veldig populær badeby i Thailand som ligger på østkysten av gulfen av Thailand. Pattaya består av tre hovedområder som er Pattaya Beach (Central Pattaya), Jomtien Beach (sør) og Naklua Beach (nord). Pattaya tilbyr store og brede strender, vannsport, sightseeing, moderne shoppingsentre, et bredt utvalg av hoteller og resorter og internasjonale matopplevelser – sammen med ett natteliv som er kjent rundt om i verden.


Pattaya ligger pittoresk til i en bukt rundt 170 kilometer sørøst for Bangkok. Pattaya er en fascinerende by hvor turister og ferierende fra hele verden utfolder seg i eksotiske omgivelser og palmesus på stranden. Det er et paradis for alle som vil ha en rekke attraksjoner og fasiliteter rundt seg i umiddelbar nærhet.

Sjømannskirken i Pattaya er et sosialt samlingspunkt for skandinaver med stor hage og populære arrangement. Behovet for omsorg i byen er stort og staben ønsker alle velkommen.
www.sjomannskirken.no/pattaya