New Star Beach Resort

  • 0

New Star Beach Resort

New Star Beach Resort gjenspeiler den moderne livsstil og den avslappende stemningen som preger Koh Samui, og dette er et sted der gjestene virkelig kan føle seg hjemme. Hotellet ligger på fredelige Chaweng Noi Beach et perfekt sted for par som søker ro, komfort og personlig service ved den 200 meter lange private strandlinjen.

Hotellet ligger bare minutter til fots fra Chaweng, med alle sine kulturelle attraksjoner og spisesteder.

Perfekt for par som trenger å komme bort og lade eller tenne gnisten som førte dem sammen. Hvert av rommene og villaene er innredet i naturlige toner og teksturer. Varmen i tre, duften av blomster og den myke gløden fra lamper og lys skaper en intim atmosfære i rommene og villaene. Havutsikten og en beroligende bris sørger for at sansene får slappe av, og New Star gir deg muligheten til å nyte noen av livets bedre øyeblikk…

New Star Koh Samui

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank