Murcia

  • 0

Murcia

Murcia ligger på kystområdet La Manga.

Murcia kalles gjerne for grønnsaksbyen på grunn av sin store produksjon av grønnsaker.

Murcia ligger sydøst i Spania og har en flott kystlinje. Du finner dessuten en lagune i Murcia regionen som kalles for Mar Menor. Her er vannet varmere og mer saltholdig enn ellers i Middelhavet. På innlandssiden av Murcia vil du se vakre fjell og den høyeste toppen er 2027 meter. Beliggenheten til Murcia gjør stedet til et utmerket utgangspunkt for lengre ferier også. Du har blant annet Valencia til nordøst og Andalucia til vest. For en langweekend er Murcia er en hyggelig ferieby med mange flotte strender.

Fly til Murcia

Murcia har en egen flyplass. Den heter San Javier flyplassen. Det er imidlertid flere flyselskaper som flyr til Alicante og til Torrevieja. Begge byene ligger nært Murcia. Norwegian flyr direkte både til Murcia eller Alicante. En alternativ rute er å fly til Spanias storbyer, dvs. Barcelona eller Madrid og videre med innenriksfly. Da vil du ha mange selskaper å velge mellom, for eksempel SAS eller KLM.