Minneapolis

  • 0

Minneapolis

Twin Cities er begrepet på byene Minneapolis og Saint Paul i den «norske» delstaten Minnesota. 

Saint Paul er hovedsete i staten og her finner du den fantastiske katedralen samt State Capitol. Byen har også en spennende gangsterhistorie og du kan bli med på sightseeingturer hvor du følger i John Dillinger, Baby face Nelson og Ma Baker sine fotspor. Vi anbefaler også et besøk på Minnesota History Museum og det interaktive Science Museum. NHL klubben Minnesota Wild spiller sine hjemmekamper i Excel Energy Center i byen.

Minneapolis er kjent for sine skyways, et gangs system som binder sammen alle bygninger i sentrum av byen, slik at man ikke trenger å gå ute for å vandre gjennom byen. Minneapolis er også valget hvis du er interessert i natteliv og spesielt musikk og klubber står i fokus i byen som har Prince som sin største sønn.

I bydelen Bloomingdale like ved den internasjonale flyplassen finner du Mall of America, shoppingsenteret med over 520 butikker har flere besøkende årlig enn Disneyland, Graceland og Grand Canyon til sammen. Her finnes butikker som Macy’s, Bloomingdale og Sears, Victorias Secret, Bose og Sephora. Inne i senteret ligger også fornøyelsesparken Nickolodeon Universe, noe som sier litt om størrelsen. Et besøk i Twin Cities er ikke komplett uten en dag eller to her. en og samme destinasjon.

Les mer om Minneapolis