Majestic Hotel & Spa

  • 0

Majestic Hotel & Spa

The Majestic Hotel & Spa ligger i selve sentrum av Barcelona, i Paseo de Gracia. Her finner du den beste shoppingen, Gaudís monumenter og gang avstand til Las Ramblas. Den neoklassiske fasaden fra 1918 invitere deg til å oppdage luksuriøse rom og høy komfort og service.

Ved ankomst vil vi håndtere bagasjen og hjelpe deg å glemme at du er borte fra hjemmet. Gjør deg klar til slappe av og ha et uforglemmelig opphold i Barcelona. Vi tar oss av resten.

Vi har designet 303 luksuriøse rom og suiter med en klassisk og behagelig stil, uten å utelate en eneste detalj, for å tilfredsstille behovene til de mest krevende gjester. Mange kjendiser har valgt Majestic Hotel & Spa og de fleste kommer tilbake. Jean Paul Belmondo, Catherine Deneuve, Milos Forman, Vargas Llosa, Leslie Nielsen eller til og med Dalai Lama har vært her. De 30 suitene, med utsikt over Paseo de Gracia, inviterer deg til å oppdage en verden av design, luksus, komfort, kunst og eksklusiv service.

Hva skal man gjøre?
Dørvakten vil som sagt ønske deg velkommen ved ankomst. Nøkkelen din vil åpne døren til komfort, luksus og innsatsen til våre ansatte. Hva vil du foretrekke å gjøre på reisen din og hva vil du få ut av ditt opphold? En badestue? Et dampbad? En avslappende massasje? En dukkert i bassenget? Når du har glemt flyturen sørger vi for at dine sanser fortjener en belønning: En cocktail i bassengbaren med panoramautsikt kan kanskje virke fristende? En aperitiff i vår Piano Bar? En uforglemmelig middag på Drolma Restaurant? Eller hvis du fortsatt har energi vil vi gi deg råd om de beste stedene å nyte byen, og vi vil gjøre alt for at du som kunde skal bli fornøyd med ditt opphold hos oss.

Velkommen skal du være!