Krabi

  • 0

Krabi

Krabi er en ideell ferie destinasjon vrimlet av naturlige attraksjoner, inkludert hvite sandstrender, fascinerende korallrev, mange små og store øyer og frodige skoger med huler og fossefall


Krabi har noe for alle, enten du er en aktiv idrettsutøver, eller en lat strand boms. Den overveldende naturen gir eventyr i form av fjellklatring og kajakkpadling, samt ren avslapping med øyhopping, cruise og tilbaketrukket strandliv. Undervanns entusiaster vil elske dykking og snorkling i Krabi`s varme kystnære farvann, mens naturelskere kan besøke elefant-leirer og utforske de ulike flora og faunaer i nasjonalparkene. Det er også rikelig med utendørs sportsaktiviteter inkludert fiske, golf og terrengsykling.

Etter all action på dagtid kan du bli skjemmet bort på en av Krabi`s mange Spa. Her kan du prøve ut thai-massasje, eller besøke naturlige utendørs boblebad på Klong Thom varme kilder. Naturens egen hot-tub boblebad. Vannet kommer hit fra varme kilder, med opprinnelse dypt under bakken i vulkanske kammer. Stedet ligger i jungelen og dette er et naturlig «badekar» i glatt stein, fylt til randen med rennende kildevann på en hyggelig 35-40C.

Fordyp deg i lokal kultur med thai matlaging leksjoner. Thailenderne elsker å spise og her finner du alt fra velsmakende pannekaker, kylling, kokt, grillet eller stekt hvitløkskrabbe, hummer og kongereker som smaker fantastisk. Skalldyr er også lett tilgjengelig – du finner gigantiske østers på nesten hver fiskerestaurant. I Ao Nang har mange utlendinger etablert seg og det er et bredt utvalg av diverse restauranter som italiensk, japansk, Tex-Mex, steakhouses, sveitsiske, tyske, indiske og til og med engelsk/-irske puber. Prisene er høyere enn Thai mat, men likevel mye billigere – og ofte bedre – enn tilsvarende hjemme.

Krabi, siste Paradis på jorden?
Hvis din drøm om paradis er en uberørt, rolig tropeøy med kokos trær, rene hvite strender og flotte turkise laguner, da vil definitivt Krabi ikke skuffe deg.