Koh Samui

  • 0

Koh Samui

Koh Samui er en øy av naturlig skjønnhet og sjarm, et sted hvor du kan ha din ferie i avslappet eller i et mer hektisk og aktivt miljø. 

Vakre hvite strender, rent, klart og varmt vann, frodig tropiske hager og milde havbriser venter deg på dette ideelle feriemålet. Hvis du elsker stranden, er dette stedet for deg!

Samui Island eller Koh Samui som man pleier å si ligger i den thailandske gulf, Omtrent 84 kilometer øst for Suratthani provinsen, eller omtrent 700 kilometer sør for Bangkok. Kjent som Coconut Island, er Koh Samui en av de mest berømte og populære attraksjonene i Thailand. Med et areal på 247 kvadratkilometer, er Koh Samui den tredje største øya i Thailand etter Phuket og Koh Chang (av Trat provinsen).

Været på Koh Samui er nesten alltid vakkert. Blå himmel dager og en fin havbris er normen. For de fleste er sen desember måned til slutten av mars den mest ideelle tiden å reise til denne tropiske øya. Noen liker det ekstra varmt og er du en av dem så er april-juni tiden den beste. I perioden oktober til begynnelsen av desember kan det være til tider ganske vått med mye regn.

Hvor skal man bo?
På østkysten av øya ligger Chaweng Beach, en klassisk tropisk strand på alle måter. Chaweng Beach er den lengste stranden på øya og strekker seg over seks kilometer. Chaweng er mest populært og tilbyr et bredt utvalg av hoteller og resorter med ulike fasiliteter, fra luksus til mer prsigunstige alternativer. De siste årene har dette stedet blomstret og er øyas mest attraktive sted å bo. Det er også en magnet for besøkende fra hele øya og dette pga alle attraksjoner som lett er tilgjengelig ved veien som går parallelt med stranden.