Koh Chang Island

  • 0

Koh Chang Island

Øya Koh Chang har en flott strand og alt tilsier at dette stedet er utmerket for å tilbringe en uke eller to for å utforske øya i den østlige delen av Siambukten.

Koh Chang ligger nær til mindre søster øyene Koh Mak og Koh Kood og er en av våre beste Thai øyer. For ikke lenge siden var Koh Chang hovedsakelig kjent av lokale Thailendere som var på korte ferieturer bort fra Bangkok. I dag er øya et populært reisemål for de fleste europeiske turistene som er ute etter stille og avslappet atmosfære som vil appellere de aller fleste.

Øya Koh Chang er et svært populært reisemål, og reisende anbefales å bestille i god tid, spesielt for topp-og høysesonger. Mesteparten av feriestedet Koh Chang er fullbooket mer enn 6 måneder før jul og nyttårs perioden.