Kempinski Hotel The Dome

  • 0

Kempinski Hotel The Dome

Velkommen til Kempinski Hotel The Dome
Velkommen til Belek, der smaragd grønn furuskog møter det klare turkise Middelhavet. Kempinski Hotel The Dome, en luksuriøs golf og thalasso resort med privat strand som har funnet en perfekt setting i et av de mest pittoreske hjørnene av den tyrkiske rivieraen, nær byen Antalya.

Magien i Middelhavet kommer til livet med en smak av luksus …
Velg en av våre luksuriøse hotellrom

Superior room Golf View
Rommene er innredet med elegant stil. Rommene oser av komfort og luksus med Kempinskis signatur. Superior rommene har utsikt over golfbaner, innsjøer og har en spektakulær Taurus Mountain View. Superior-rom har et stort boarealet der du kan unne deg den ypperste komfort.

Deluxe room
Deluxe rommene er en ny standard i komfort som kombinerer lekker stil, design, teknologi og luksus. Rommene kan settes opp enten ved en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Fantastisk havsutsikt utover middelhavs området. Deluxe rommene er de mest populære romtypene og er uvanlig store. Noen av rommene har «connecting doors» og passer perfekt for familier.

Junior Suite
Junior Suitene har moderne bekvemmeligheter blandet med alt fra der «hjemme». Disse rommene består av et soverom og en stue med hav eller golfbane utsikt. Soverom og stue er koblet sammen med en korridor, og hvert rom har en dør. Junior Suitene har moderne design møbler, skrivebord og en komfortabel sofa.

Det finnes også flere ulike romtyper og her kan man leve i luksus og unne seg det man måtte ønske.

Spa – Fountain of Youth, for kropp, sinn og sjel …
The Dome Spa, er en sann oase med deilig avslapning med et areal på 3.600 kvm og en av de største Spa-og skjønnhets senter i Tyrkia. The Dome Spa er et sted for fantastisk stillhet der det er lett å få en indre balanse, slik som å gjenopprette harmonien i kropp, sinn og sjel.

Antalya Golf Club
To spektakulære golfbaner og en fantastisk klubb.
Hvis du vil spille på en stor golfbane så er det alltid en utfordring. For å spille på to er det et sjeldent privilegium faktisk. På Antalya Golf Club venter utfordringene på deg. Disse PGA godkjente banene gir ikke bare en utfordring for golfere på alle nivåer, men også fantastiske omgivelser for å nyte spillet. Spille overflatene er uten sidestykke av fantastisk kvalitet, imponerende landskap og perfekt vær hele året kan man kombinere en uforglemmelig golf opplevelse med en deilig ferie.

Les mer om hotellet her

 


Belek – Tyrkia