Hua Hin

  • 0

Hua Hin

281 kilometer sør for Bangkok ligger Hua Hin, som ordrett betyr steinhode på Thai. Hua Hin er det eldste strandferie stedet i landet og er fortsatt svært populært blandt turister. Ren og hvit sand, krystallklart vann og en rolig atmosfære fortsetter å tiltrekke turister på jakt etter rolige og avslappende ferier.


Den eldste og mest tradisjonelle thailandske feriestedet kombinerer attraksjonene i en moderne feriedestinasjon med sjarm og fascinasjon av en fortsatt aktiv fiskehavn. Mens de fleste andre destinasjoner i Thailand imøtekommer hovedsakelig utenlandske turister, er Hua Hin et feriested for utlendinger og thailendere. Dessuten er det 5 kilometer lang sandstrand i Hua Hin som i tillegg har golfbaner i verdensklasse. Overalt i Thailand finnes det golfbaner, mens det ennå nesten er uoppdaget som et internasjonalt Golf reisemål i Hua Hin. Green-fee avgifter og andre kostnader er for tiden blant de laveste i verden, mens golfkurs er utmerket billig også.

Dagens besøkende til Hua Hin vil fortsatt oppleve den spesielle atmosfæren og gammeldags sjarm. I tillegg til solfylte dager på den milelange stranden finnes det fritidsaktiviteter for hele familien, fra vannsport til golf. Området rundt byen lar deg oppdage fantastiske parker og topper, grotter og fosser. Om kvelden på de svingete veiene er det et stort utvalg av butikker som gjør at man kan få en flott spasertur. Og restaurantene bygget på stylter i havet tilbyr fantastisk sjømat i det legendariske  thailandske kjøkken.