Hotel Hoffmeister

  • 0

Hotel Hoffmeister

Hotel Hoffmeister er inspirert av kunst, som vil introdusere deg for den tiden Kafka, Picasso, Masaryk og andre store personligheter i første halvdel av det 20. århundre gjennom sin stil og atmosfære preger dette fantastiske hotellet. Det har en unik beliggenhet i sentrum av Praha 1, som ligger rett under Praha slott, og kun 100 meter fra Old Castle, noen få minutters gange fra gamlebyen og Karls broen. Alle historiske juveler ligger innen gangavstand fra hotellet.

Våre gjester kan nyte et bredt utvalg av overnattings muligheter – fra dobbeltrom til luksuriøse romslige suiter. Vi kan også tilby luksuriøse executive studioer og leiligheter som er utstyrt med eget tekjøkken og derfor egnet for kort -og langtidsopphold. Leiligheter er et ideelt alternativ for forretningsreisende som har behov for utvidet forretningsopphold, team prosjekter og opplæringsprogrammer, men de er også egnet for familier med barn.

Det store utvalget av tjenester som tilbys av Hotel Hoffmeister er for eksempel en unik spa avdeling, en prisbelønt restaurant som heter Ada som tilbyr Praha kusine inspirert av fransk gourmand ise, stort underjordisk parkeringshus, 24-timers resepsjon, romservice og mye mer som gjør at oppholdet til hver gjest blir en svært hyggelig opplevelse.

Les mer om Hotel Hoffmeister her.

Hoffmeister Praha

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

Praha – Tsjekkia