Gran Hotel La Florida

  • 0

Gran Hotel La Florida

Et spektakulært 5-stjerners Barcelona hotel, feirer middelhavets livsstil!

Med sin unike og privilegerte beliggenhet høyt over byen, er Gran Hotel La Florida en av de fineste 5-stjerners hotell i Barcelona. Makeløs setting og gjennomsyret av en rik følelse av historie, har dette hotellet innkvartering til kun 70 gjesterom og suiter. Dette skaper derimot en eksklusiv aura av verdsatt personvern. Zen Zone Spa har et fantastisk 37-meters svømmebasseng, mens L’Orangerie Restaurant viser gourmetmat og blendende utsikt over Barcelona skyline.

Enkelt sagt, Gran Hotel La Florida har Catalonia`s beste adresse. Med et fugleperspektiv 500 meter over Barcelona, fantastisk utsikt over Middelhavet og Pyreneene, tilbyr vi en fortryllende blanding av luksus, kunst og design.

Bestill ditt Barcelona opphold her og velkommen skal du være!


Zen Zone Spa
Snik deg bort til en pulserende verden av helse og velvære på Gran Hotel La Florida. Fra det fortryllende fjellet finner du et utsøkt balansert design, som umiddelbart får følelsen av velvære til å blomstre.
En harmonisk retrett sett fra 500 meter over sentrum av byen, finner du på innsiden et ekspert team med profesjonelle og eksklusive behandlinger fra Payot som gir næring til både kropp og sjel. Vi transporterer også gjester til et personlig fristed for å finne indre fred. Slapp av med en økt i våre tyrkiske hammam eller boblebad, eller kjenn følelsen av velvære i vårt dampbad eller caldarium.

Hotellets spa har også et oppvarmet 37-meters rustfritt stål innendørs / utendørs svømmebasseng og «state-of-the-art» Technogym utstyr. Et avslapningsområde med solsenger sikrer at tankene dine er så revitalisert som kroppen din og følelsen av velbehag og luksus.