Corinthia Hotel Budapest

  • 0

Corinthia Hotel Budapest

I hjertet av Budapest finnes det perfekte reisemål for gammel storhet og ny luksus.

Dette hotellet er blitt renovert fra det gamle Grand Hotel Royal i 2003 og har beholdt sin glans over det opprinnelige interiøret, frontet av en fantastisk historisk fasade.

414 romslige rom er fordelt på 6 etasjer, inkludert 98 executive rom, 6 junior suiter, 22 ett-roms Deluxe suiter, 2 ett-roms ambassadør suiter, en to-roms ultra Luxury Royal Suite pluss 26 kongelige residenser med 52, 82 og120 m2. Alle rommene og suitene er utstyrt med en mini-bar, safe, hårtørker, te/coffee fasiliteter, strykejern / brett, gratis Wi-Fi og kabel internett tilgang.

Hotellets Royal Spa har også blitt møysommelig restaurert fra sin majestetiske begynnelse i 1886 til et moderne spa anlegg. Fra tropisk regndusj, Niagara badekar, treningssenter, massasje behandlinger, gjørme og tang bad og bading i det 15-meter lange bassenget, vil det nye spa sørge for en verden av avslapning. Den overdådige historien er gjenfødt og dette er virkelig det fineste hotellet i byen.

Hotellet har en perfekt beliggenhet i nærhet av metro og trikk som stopper i gangavstand til House of Terror, Fine Arts Museum, Opera House, Heroes Square, byparken med Budapest Zoo og St. Stephen’s Basilica, Chain Bridge, Castle District, Budapest Parlamentet og Dohany gaten og synagogen ligger også i nærheten.

Les mer om hotellet her


Budapest – Ungarn

Våre hoteller i Ungarn

Budapest
Corinthia Hotel Budapest
Kempinski Hotel

Szeged
Hungest Hotel Forrás