Centara Villas

  • 0

Centara Villas

Centara Villas Phuket 
Ligger på en skråning omgitt av et flott, naturlig tropisk bakteppe. De romslige eksotiske villaene er alle vendt mot havet og gir feriestedet en dramatisk stemning, mens det gjenspeiler en unik thailandsk atmosfære. Direkte tilgang til den flotte Karon Beach ligger kun 5 minutters gange unna.


Med en komplett utvalg av fasiliteter og tjenester, inkludert 2 svømmebasseng, to restauranter, barer og SPA Cenvaree tilbyr dette hotellet et majestisk preg med panoramautsikt. De 72 romslige Thai-stil villaene er omgitt av frodig tropisk vegetasjon og tilbyr en blanding av naturlig hage og havutsikt. Noen av villaene byr også på et privat basseng eller spa. Centara Villas Phuket tilbyr et unikt, avslappende tilfluktssted med sine varme og romantiske omgivelser.