Centara Karon Resort

  • 0

Centara Karon Resort

Centara Karon Resort Phuket 
På Centara Karon Resort Phuket har vi så mye å tilby, at man bare vil ønske å komme tilbake igjen og igjen.

Centara Karon Resort Phuket er et moderne feriested som er delt inn i fire resortsoner til enkeltpersoner, familier, par og den kresne reisende. Hotellet har panoramautsikt over Karon Beach og på baksiden har man utsikt opp mot de frodige åsene. Karon Beach tilbyr en av de fineste myke hvite sandstrendene som finnes på Phuket, og det er et populært feriested for skandinavere og som tilbyr den besøkende alt som forventes av en tropisk øyferie.

Stranden ligger 3 minutters gange fra hotelanlegget, og den blendende hvite sanden på Karon har en strekning på hele 4 kilometer.

Centara Karon

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank