Centara Grand Beach Resort Samui

  • 0

Centara Grand Beach Resort Samui


Centara Grand Beach Resort Samui 

Utmerket plassert langs Chaweng, Koh Samui fineste strand. Centara Grand Beach Resort Samui tilbyr førsteklasses thailandsk gjestfrihet. Nyt utmerkede fasiliteter for dette prisbelønte luksuriøse ferieanlegget som kombinerer ånd og kultur på øya med en rolig atmosfære og ren skjønnhet. Et perfekt reisemål for vannsportelskere og for allmenheten generelt.


Centara Grand Beach Resort Samui tilbyr 203 luksuriøse rom og suiter med sjøutsikt, alle med private balkonger i et kompleks med enheter designet for å fremheve det naturlige tropiske miljøet. Standard funksjoner i alle rom med flere kanaler satellitt-TV-mottak, in-room video filmer, musikk kanaler, mini-bar, te og kaffefasiliteter og safe. Hotellet tilbyr også «The Club» innkvartering med eksklusiv lounge og tjenester.