Centara Grand Beach Resort Krabi

  • 0

Centara Grand Beach Resort Krabi

Velkommen til Centara Grand Beach Resort & Villas Krabi 
Majestetisk beliggenhet i sin egen private bukt, kalt Pai Plong Bay. Anlegget har en direkte strandbeliggenhet på 500 meter i lengde, med fantastisk utsikt over grønne kalkstein formasjoner og et omfattende skogsområde av vakker natur, uberørt hvit sand og krystallklart vann. Dette hotellet er ideelt for par og familier som kan tilby et bredt utvalg av ulike romtyper, fasiliteter og tjenester.

Dette luksuriøse hotellet som har 192 rom og basseng villaer ligger kun 10 minutter unna Ao Nang. Med båttransport fra den private brygga eller til fots over åskammen kommer du til Ao Nang på en enkel og grei måte. Dette ferieparadiset ligger bare 40 minutter fra Krabi internasjonale lufthavn og ca 3 timer fra Phuket.

Centara Grand Beach Resort Krabi

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank