Berlin

  • 0

Berlin

Fantastiske Berlin er for de som ønsker en storby-ferie eller firmatur- og gruppereiser.

Som storby finner du alt du ønsker deg i denne fantastiske byen. Flotte hoteller, gode restauranter og bra shopping som f.eks. luksus sentere KaDeWe.

Få byer i verden har en så spesiell historie som Berlin. Byen som i mange år var delt mellom øst og vest har fortsatt mange spor av den dramatiske tiden. Byen var på mange måter det sentrale i den kalde krigen, og myndighetene har vært flinke til å ta vare på denne historien. Du vil selvsagt også kunne ta del i den mørke historien rundt begge verdenskrigene og man har beholdt minnene om nazistene for at man ikke skal glemme dette mørke kapittel i den tyske historien.

Vi anbefaler et besøk på Topography of Terror, DDR Museet, Muren og selvsagt Brandenburger Tor.

Les mer om Berlin her


Berlin – Tyskland