Belek

  • 0

Belek

Belek, tre mil øst for Antalya, er et paradis på jord. 

Eksklusive Belek er for livsnytere som vil ha den optimale luksus og en behagelig ferie. Spiller du i tillegg golf skal du lete lenge for å finne et bedre tilrettelagt område for golfreiser.

Her kan man få den optimale ferieluksus i naturskjønne omgivelser og spiller man golf finner man noen av Europas beste golfbaner på rekke og rad. Golfreisen til Belek er Deturs spesialitet!

Her kan du nyte stillheten og beliggenheten ved havet. Omkranset av pinje- og eukalyptusskog ligger hele 14 golfbaner, hvor av flere har PGA status. Her holdes ofte golfturneringer på høyt nivå. Mellom golfbanene ligger førsteklasses hoteller og alle golfbaner er lett tilgjengelige uansett hvor man bor. Hotellene har beliggenhet ved sjøen og de fleste med private strender.

Våre hotell i Belek holder gjennomgående høyere standard enn øvrige områder i Antalya-regionen. De har et bredt utvalg av servicetilbud og fornøyelser. I Belek og den nærliggende byen Kadriye finnes et lite utvalg av butikker for shopping, noen restauranter, kafeer, minibanker og postkontor. Dog har alle hotellene all-inclusive og servicenivået er meget høyt. Man trenger sjelden bevege seg ut fra hotellet, bortsett fra når man skal ut på en golfbane.

Det er også lett å ta lokalbuss til alt Antalya har å tilby av shopping, kultur og fornøyelse. Byen Manavgat ligger kun ca 30 km unna og er verdt et besøk. Her holdes et stort velkjent marked en gang i uken. Hit kommer kjøpmenn langveis fra for å tilby sine varer. Her finnes alt fra levende dyr og grønnsaker, til billige klær. Fra lufthavnen i Antalya er det en transfer på ca 40 minutter til Belek.


Belek – Tyrkia