Aqua Palace Resort Praha

  • 0

Aqua Palace Resort Praha

Velkommen til Sentral-Europas største Aquapark.

Dette 4-stjerners hotellet tilbyr det perfekte grunnlaget for forretnings-og fysisk velvære i et av de vakreste europeiske hovedsteder. Hotellet har en moderne aircondition konferansesenter, fine dining erfaring og direkte tilgang til nyåpnede badeland, inkludert individuell og familie velvære pakker.

Hotellet ligger også nær Pruhonice Chateau Park, som er en del av UNESCOs kulturarv.

Enten du er i Praha på forretningsreise eller ferie, vil vårt hotell og velvære tjenester, sammen med våre flott beliggenheter i nærheten av historiske byen Praha gjøre ditt opphold til en uforglemmelig opplevelse.

Les mer om Aqua Palace Resort her.

Aqua Palace Resort

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

 


Praha – Tsjekkia