Amari Vouge Resort Krabi

  • 0

Amari Vouge Resort Krabi

Retreat to an Enchanting Tropical Paradise 

Imagine opening your door and stepping out into a tropical paradise, where the horizon merges with the sea and every sunrise is a burst of colour. Amari invites you to Krabi, one of Southern Thailand’s most beautiful beach destinations.

Situated on the sandy white shores of Tub Kaek Beach beside the tranquil blue of the Andaman Sea, Amari Vogue Resort is an intimate 57-room resort with elegant Lanna-inspired architecture in beautiful garden setting.

The hotel boasts five-star luxury accommodation suitable for any holiday, from romantic weekend getaways to family vacations, including the indulgent Spa Suites and Ocean Villas for a truly exceptional holiday experience.

Slow down the pace of your life and be swept away by the tropical magic of Krabi. Dine on impeccably prepared seafood and pastas at the beachfront Bellini Italian Restaurant. Toast the stars from the balcony of your delightfully comfortable suite. Pamper yourself with a full-body massage at the renowned Sivara Spa.

Take advantage of everything that Krabi has to offer at Amari Vogue


Sted 
Amari Vogue Resort har en ideell beliggenhet på uberørte Kaek Beach, bare en 30 minutters kjøretur fra Krabi sentrum. Med en beliggenhet rett på stranden og med utsikt over Andamanhavet, kombinerer dette hotellet en arkitektur i rustikk Nord Thai-stil med en avslappet tropisk atmosfære. Med en 80 minutters flytur fra Bangkok, er Krabi en populær feriedestinasjon.

Overnatting 
Amari Vouge Resort er et 5-stjerners ferieanlegg, med 57 rom som inkluderer 35 Deluxe, 8 Honeymoon Deluxe og 8 Royal Deluxe rom. 4 Ocean Villas med utendørs jacuzzi og 2 Spa Suiter. Anlegget er designet og innredet i Lanna stil, inspirert av den kulturelle rikdom i Nord-Thailand. Alle rommene har balkong, samt alle moderne fasiliteter.

Guest Rooms 
Rom som blander stil med komfort
Amari Vogue Resort Krabi tilbyr en rekke rom typer og størrelser slik at du kan leve ut din ideelle feriedrøm. Alle rommene er dekorert i den karakteristiske Lanna stilen fra Nord-Thailand, men er omgitt av eksotiske tropiske skjønnhet unikt til Krabi og kompletteres av en rekke bekvemmeligheter for å gjøre oppholdet ditt enda mer behagelig

Spa
Sivara Spa tilbyr et bredt utvalg av salig og beroligende massasje og annen kropp og ansiktsbehandlinger for menn og kvinner. For de som leter etter mer utvidet velvære, behandling pakker skape den perfekte kombinasjonen av head-to-toe avslapping. Alle behandlinger er administrert av våre fagmessig utdannet terapeuter som intuitivt gjelder nøyaktig blanding av healing touch og naturlige ingredienser til å forlate sinn, kropp og sjel oppfrisket og fornyet.

Vår meny har blitt nøye designet for å kombinere det beste av Thai, asiatiske og vestlige healing tradisjoner, inkludert thaimassasje, oljemassasje, naturlige kropp polerer og omslag, ansikts-, vann terapier og andre klassiske skjønnhetsbehandlinger. Det finnes også en rekke pakker som kombinerer behandlinger for hele kroppen vitalitet.

Sivara Spa er åpent 11:00-20:00 hver dag.