Alchymist Grand Hotel & Spa

  • 0

Alchymist Grand Hotel & Spa

Velkommen til et intimt og personlige hotell preget av eventyrlig sjarm og nådig, intuitiv service.

The Alchymist Grand Hotel og Spa representerer renessanse av en praktfull barokktid og landemerke, «Dum u Ježíška» stammer fra det 16. århundre. Dette hotellet oser av komfort og luksus og er et særpreget hotell som gjenspeiler adelen fra det historiske Praha. Er man på utkikk etter et boutique-hotell midt i sentrum av Praha, er Alchymist Grand Hotel og Spa stedet å være. Denne vakre perlen, og et mesterverk av hotell er fremtredende for mange kjendiser og kresne reisende.

Spa
En fredelig oase dedikert til velvære, det fine og luksuriøse spa tilbyr avslappet foryngelse i uovertruffent privatliv og komfort, og kombinerer eksklusivt velvære behandlinger med ekstraordinære designelementer. Vårt Ecsotica Spa inkluderer fem private behandlingsrom hvor gjestene kan nyte et utvalg av massasje, body scrubs, body wraps og bade ritualer utføres av et profesjonelt team av balinesiske massører. Spa har også en romslig suite spesialdesignet for par som ønsker å dele sine romantiske opplevelser.

Gourmetmat med utsøkt vin til
Med vakker utsikt over Fountain Courtyard, er denne koselige og elegante restauranten et perfekt valg som kan tilby et stort utvalg av franske, italienske og Middelhavspregede retter. Alt fra hjemmelaget pasta, fersk fisk og sjømat. En ekstra godbit er den autentiske tsjekkiske menyen, tilberedt fra bare tradisjonelle og de beste ingrediensene i Tsjekkia.

Vinlisten tilbyr mer enn 90 ulike viner fra Den tsjekkiske republikk, Frankrike, Italia, Spania og Chile. Vann menyen er heller ikke dårlig og tilbyr ikke mindre enn 30 merker fra hele verden. Elegante freskomalerier og kunstverk omgir de to innendørs rommene og på den varme årstiden er det hyggelig å spise på utendørs terrassen som er fylt med den vakre duften av fargerike blomster og planter.


Praha – Tsjekkia