Warszawa

  • 0

Warszawa

Warszawa er en av Europas mest levende, sprudlende og nyskapende storbyer. I tillegg til de vakre fasadene er dette en by verdt å svinge innom. Her er Europas størst utenlandsmarked, nydelige parker, og de har sitt eget Versaille, barokkslottet Wilanow. Med et meget behagelig prisnivå, er dette et supert sted å få unna julehandelen og få gode opplevelser på kjøpet.


Fasjonable butikker og trendy kafeer slåss om plassen med fortausrestauranter i alle kulinariske kategorier. Her er tradisjonelt polsk kjøkken i skjønn forening med diverse etniske innslag og amerikanske fast food-kjeder.

Nå skal plassen som en av Øst-Europas hovedattraksjoner atter erobres. Den unge hovedstaden puster både Praha og Budapest i nakken. I et vell av storbyreisemål, er Warszawa i ferd med å menge seg blant de hotteste av de hotte!

Et meget godt argument for å reise til nettopp Warszawa er uten tvil at det fortsatt er svært billig her sammenlignet med norsk standard. Her kan du bo og spise adelig uten å begå ran før innreisen.

Witamy się z Tobą (Velkommen skal du være)