Vintage Lisboa Hotel

  • 0

Vintage Lisboa Hotel

Med en flott beliggenhet i Lisboa sentrum, mellom de to populære distriktene i Avenida da Liberdade og Bairro Alto, har Vintage Lisboa Hotel en moderne innredning med en luksuriøs atmosfære og femstjerners fasiliteter som inkluderer et spa med det siste innen skjønnhet og velværeterapi.

Med lydisolerte rom og stillegående aircondition på rommet får du et behagelig opphold og du vil få en unik matopplevelse i Vintage Restaurant med et utvalg av tradisjonell mat og vin.

VINTAGE SPA – Vintage Lisboa Hotel
Gjør SPA til din velvære destinasjon. Med en moderne atmosfære, har Vintage SPA det siste innen skjønnhet, massasje og velværeterapi og behandlinger. Fasilitetene inkluderer et treningsstudio, 2 massasje / behandlingsrom, et innendørs oppvarmet basseng med boblebad, badstue, dampbad og Vichy dusj.

Vintage Hotel Lisboa

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank