Riviera Maya

  • 0

Riviera Maya

Riviera Maya er en turistsone langs østkysten av Mexico. Sonen strekker seg 130 kilometer fra Puerto Morelos i nord til Punta Allen i syd.

På østkysten av Yucatan-halvøya, et par kilometer sør for Cancún ligger Riviera Maya. Her finner man frodig natur, lange strekninger med fantastiske strender omgitt av turkis hav og spennende utflukter til arkeologiske steder fra maya tiden som absolutt er verdt å utforske. Hotellene vi tilbyr her holder utrolig høy kvalitet og består av et all inklusive konsept som inneholder mat, drikke, aktiviteter og underholdning. Man bor som regel inne på et stort hotell område som innehar mange ulike typer restauranter og aktiviteter, og alt ligger i grunn til rette for en fantastisk ferie og en uforglemmelig opplevelse.


Riviera Maya – Mexico