Playa del Carmen

  • 0

Playa del Carmen

Playa del Carmen er en liten by på østkysten av Mexico, den tredje største i delstaten Quintana Roo, etter Cancún og Chetumal.

Playa del Carmen var tidligere en liten fiskerlandsby som har vokst seg frem til å bli en pulserende og populær destinasjon for folk fra alle verdens hjørner.

Playa del Carmens handlegate og naturlige møtepunktet heter Fifth Avenue. Her ligger barer, restauranter og butikker på rekke og rad, og det som en gang fremstod som en liten beskjeden fiskerlandsby fremstår i dag som en yrende feriemagnet. Byens 15 km lange strand ligger et par kvartaler nedenfor og ved bryggen har man muligheter til å melde seg på ulike vann aktiviteter eller ta fergen over til dykkerperlen Cozumel hvor man finner verdens nest største korallrev, og kan oppleve fisker i alle slags former og farger.


Playa del Carmen – Mexico