Lisboa

  • 0

Lisboa

Lisboa har fantastiske hoteller for spesielle avbrekk i hverdagen.

Lisboa, en by med kontraster. På den ene siden, et vibrerende forretningsliv og på den andre, de historiske og maleriske bydelene som med rette er blitt berømt. For forretningsreisende er det en fordel at flyplassen ligger nærmere sentrum enn det de fleste europeiske hovedsteder gjør, noe som kanskje forklarer at mange multinasjonale bedrifter har sine kontorer her.

Når det kommer til feriereising, er denne spesielle byen en av de siste storbyene som ikke har utviklet sin egen død. Innenfor lett rekkevidde finner du de vidunderlige strendene og små landsbyer langs Lisboas kyst, Cascais og de mystiske borgene av Sintra.

Når du reiser, er det de spesielle små detaljene som gjør at du verdsetter opplevelsene. Komforten, stilen og behandlingen du blir ønsket velkommen med, kan gjøre oppholdet ditt uforglemmelig.

De best bevarte hemmelighetene i Lisboa er de små hotellene eller leilighetene rundt i byen, skapt til å ta imot deg med den største oppmerksomhet. Disse små foretagende har en spesiell karakter og det er en unik opplevelse å bo på et hotell som ivaretar alle dine behov. Deres definisjon på kvalitet er service, hver detalj, enten det er en samtale med eieren eller direktøren, eller en spesiell gest av godhet og varme, noe som erobrer enhver gjest. Atmosfæren på disse stedene får en til å føle seg hjemme. Dette er det virkelige” home-away-from-home” miljøet som man leter etter på en reise.

Disse hemmelige stedene er fylt med historie og har mange historier å fortelle. Vanligvis sentralt plassert i byens mest attraktive kvartaler. Disse hotellene og leilighetene er perfekt plassert til å føle på den pulserende livsstilen i Lisboa. Byens hovedattraksjoner er bare et steinkast unna.

Unn deg selv et rom med en fantastisk utsikt. Disse godt skjulte stedene har vanligvis utsikt over de mest interessante og historiske delene av byen.

Unn deg selv et personlig opphold, spesielt designet for å tilfredsstille alle dine behov.

Lisboa Bilder

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank