Grande Real Villa Itália Hotel & Spa

  • 0

Grande Real Villa Itália Hotel & Spa

Grande Real Villa Itália Hotell & Spa representerer toppen av design, og tilbyr alt av komfort og eleganse.

Hotellet er bygd på et sted hvor det tidligere lå et Italiensk palass, nær den maleriske byen Cascais . Det er ikke blitt spart på noe når det gjelder konstruksjon, dekorasjon eller tjenester som er tilgjengelig på hotellet. På nordsiden ligger eventyrlige åser og Sintra borgen. Lisboa ligger innen kort rekkevidde.

Grande Real Villa Itália ligger like ved siden av «Boca do Inferno» og åpnet i mars 2007. Hotellet er det siste tilskuddet av 5 stjernes hotell i Cascais.

Dette hotellet er et restaurert palass som tidligere tilhørte Kong Humberto II av Italia. Hotellet er et klart eksempel på det som hotellgruppen Hotéis Real Portugal representerer. Et kvalitetsprodukt som er basert på sosiale begivenheter, incentiver, golf, fritid og velvære.

Rom og Suiter
Nyt dekorasjonen og komforten på hotellets rom og suiter.
Rommene er inspirert av skyggespillet fra havet; blått og grått med et lite hint av andre farger. Suitene har eksotiske og varmere farger; fargespillet av en ettermiddag – med hvit og beige bakgrunn.

Fasiliteter 

Du kan velge ut fra forskjellige massasjer og skjønnhetsbehandlinger, inkludert avslappende varm stein massasje og en styrkende kropps exfoliation. Helse-entusiaster tar gjerne en treningsøkt i treningsstudioet for etterpå å kjøle seg ned i et av de fire utendørsbassengene, eller du kan slappe av på solterrassene med en cocktail fra poolbaren. Skreddersydd diett og treningsprogramm er også tilgjengelig etter ønske. Aktiviteter for barn er også med på listen av tilbud, barnebasseng og en lekeplass. Forretningsgjester kan benytte konferanserommene med audio-visuellt utstyr og utstillingsareal. Mer…

Sport & fritid 
Grande Real Villa Itália Hotell & Spa kan tilby 2 restauranter, en bar, en poolbar, spillerom, bibliotek, leserom, forretningssenter, frisør, butikker, 2 utendørs svømmebasseng med sjøvann for voksne og barn, helsesklubb og adskillige terrasser med utsikt over havet.

Barneaktiviteter
Hotéis Real Portugal tilbyr en vennlig familieatmosfære og ønsker også de aller minste velkommen!

Hotell & Spa Real Villa Itália har ulike fasiliteter for barn slik som barnemenyer, barnemøbler og spesielle impulser for de små. Mot betalingkan hotellet tilby barnevakt service, noe som tillater foreldre et sorgløst og avslappet opphold mens de små er i trygge hender.

Barer og restauranter 
Grande Villa Itália Hotell & Spa har 2 restauranter, en bar, en poolbar, spillerom, bibliotek, leserom, forretningssenter, barneklubb, frisør, butikker, 2 utendørs svømmebasseng for voksne og barn, helsesklubb og adskillige terrasser med utsikt over havet.

Grande Real Villa Itália Hotell & Spa

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank