GRANDE REAL SANTA EULALIA RESORT & HOTEL SPA 

  • 0

GRANDE REAL SANTA EULALIA RESORT & HOTEL SPA 

Hotellet ligger på den berømte Santa Eulália stranden i Albufeira, det nye femstjernes hotellet Grande Real Santa Eulália Resort & Spa er det første luksushotellet til gruppen Hotels Real.

Hotellet har en enestående og priviligert posisjon på Algarves kystlinje. Hotellet ønsker sine gjester velkommen til grønne fellesareal med vakre hager som er utformet til oppsiktsvekkende visuelle ferieomgivelser.

Albufeira kan skryte av herlige strender med finkornet sand og turkisblått hav omgitt av talløse skygger som blir tonet frem av klipper og skrenter. Dette er et sted hvor folk lever til rytmen av den store feriefølelsen, sol og bad i løpet av dagen og nattelivets fristelser med restauranter, barer, discos og all mulig underholdning.

Rom & Suiter 
Fall i søvn til den dyssende lyden av bølgskulp fra havet og våkn opp i paradiset. …

Hotell Grande Real Santa Eulália Resort og Spa har en total av 344 rom som består av 155 luksuriøse Resortsuite Leiligheter (ett og to soverom) og 189 rom, som inkluderer 27 suiter og 2 Grande Real Suiter fordelt på de fem etasjene som utgjør dette SPA hotellet.

Fra vinduet på hotellrommet har du en herlig utsikt over det

Grande Real Santa Eulália Resort & Spa

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank