Crown Plaza Vilamoura

  • 0

Crown Plaza Vilamoura

Crowne Plaza Vilamoura har en fantastisk beliggenhet ved siden av kasinoet.

…og noen få meter fra den internasjonalt anerkjente Vilamoura Marinaen.

Dette er det perfekte hotellet for dine ferier. Dette unike hotellet, hvor ingenting er overlatt til tilfeldighetene, er klar til å ønske deg velkommen. Sin gjestfrihet, komfort og kvalitet vil alltid være tilstede, slik at du kan nyte fullstendig avslapning og være sikker på noen uforglemmelige feriedager.

Bor du på Crowne Plaza Vilamoura betyr det å være nær det beste av det Algarve har å tilby. Faro internasjonale flyplass ligger bare 30 minutter unna, og kun en kort kjøretur kan du oppdage et unikt område. Sin historiske arv, gastronomi, kystlinje med fantastiske strender, vernede naturområder og godt bevarte hemmeligheter er vel verdt å undersøke.

Rom og Suiter
Komfort, trivsel og kvalitet er kjennemerkene til Crowne Plaza Vilamoura.
Vårt anlegg har blitt utformet med målet om å gi maksimal komfort for våre gjester. I forlengelsen av komfort, har alle rommene og suitene en privat balkong med Algarvekysten som utsikt

Almond Tree Wellness Spa 

Vi tror på ritualer og resultater. Ritualet av en aromaterapi behandling, hjemme eller i et spa, er like viktig som effekten av essensielle oljer i seg selv.
Vårt konsept kombinerer fordelene av essensielle oljer med naturlige elementer som Algarve solen, havet, det oransje og Almond Tree Wellness Spa ønsker å gi deg uforglemmelige øyeblikk av ekte velvære.

The Almond Tree Wellness Spa gir ideelle behandlinger som kombinerer tradisjonell massasje teknikker med forsiktig bruk av press langs ryggraden for å nå nervesystemet, svært effektivt behandling av stressymptomer, avslapningsrom, badstue, hamam, innendørs svømmebasseng, Vitality Pool og et treningsrom utstyrt med den nyeste teknologi.

Golf
Alle golfere vet at kvaliteten på banene er avgjørende. På Crowne Plaza Vilamoura kan du nå noen av Algarves beste golfbaner i løpet av minutter, i et hotell der ingenting er overlatt til tilfeldighetene.
Vi har en egen golf resepsjon for å gjøre bestillinger og gir råd om valg av hvilke baner som er tilgjengelige og ledig.

Det er en utendørs putting green for å forbedre ditt korte spill. Du kan også bruke vår private, individuelle skap for ditt utstyr, samt en pendelbuss mellom Vilamoura golfbanene og hotellet.

Restauranter
Gastronomi er en av Algarves sterke side, så dette er noe man ikke må gå glipp av på Crowne Plaza Vilamoura. Regionens typiske retter, dominert av fisk og skalldyr, vil bli uforglemmelige smaksopplevelser. Verdsett vårt utvalg av gourmet menyer spesielt forberedt for kjennere av portugisisk og internasjonal mat.

Konferanse og møtevirksomhet
For å gjøre ditt arrangement en suksess trenger du de beste fasilitetene.
På Crowne Plaza Vilamoura tilbyr vi et bredt utvalg av romslige, godt designet områder innredet i en behagelig, moderne stil og varierte menyer som vil gjøre hele forskjellen på ditt firmas arrangement, private del eller familie sammenkomst.

Uforglemmelig ferie!
Ferien vil bare være komplett hvis du kan ta bort fantastiske minner.
Crowne Plaza Vilamoura`s fritids områder har blitt designet for å tilby uforglemmelige øyeblikk til alle våre gjester uansett alder de måtte være.
Her finner du underholdning for hele familien og opplev magiske øyeblikk av avslapping og velvære.