Algarve

  • 0

Algarve

Hinsides slettelandskapet Alentejo i syd-portugal ligger den vidunderlige Algarve regionen. Med noen av europas fineste strender, nydelig utsikt til kysten, sjarmerenede fiskerlandsbyer og sivilisert natteliv, er dette området perfekt for en avslappende familieferie. 

Faro internasjonale flyplass ligger omtrent halvveis langs kysten og derfor er det ingen stor avstand til de forskjellige destinasjonene. Vest for Faro finner du klipper, bukter og nydelige steinformasjoner. I øst er landet flatt med sandbanker og elver; to destinasjoner i en!

Algarvekysten består av 200 kilometer med de fineste strendene man kan forestille seg. Men selv om sand og badevann er i toppklasse, blir man på ingen måte flådd for penger under oppholdet. Algarvekysten er overraskende billig, og man får en utsøkt oppvartning på hoteller og restauranter. Er man for badeferier er Algarvekysten i eliteklassen.