Acapulco

  • 0

Acapulco

Acapulco er havnebyen og turistsentrum i staten Guerrero på Mexicos stillehavskyst.

Byen befinner seg 300 km sørvest for Mexico by. Byen ligger langs en dyp, halvsirkelformet bukt, en av de beste havnene langs Mexicos stillehavskyst. I 2003 var befolkningen beregnet til å utgjøre 638 000 mennesker.


En av de mest spennende byene i verden, er Acapulco berømt for sitt eksplosive uteliv, postkort strender, ubegrenset vannsport, førsteklasses hotell og resorter, gourmet restauranter og den imponerende fysiske skjønnhet; Acapulco Bay!

Her finner du massive nattklubber som er state-of-the-art, preget av sensualitet og vakre mennesker som fester før soloppgang. Acapulco tilbyr varme og uberørte strender som i årevis har vært uimotståelig for mennesker siden dagene av Aztec Empire.

Fisket i Acapulco, spesielt godt Seilfisk, er legendarisk. Faktisk, det er nyheter når noen ikke fanger en fisk. Snorkling og dykking her er førsteklasses og det er ingenting så spennende som å hoppe på en jet-ski og ri på full gass over Acapulco Bay!


Acapulco – Mexico