REYKJAVIK


  • 0

REYKJAVIK


Verdens nordligste hovedstad er definitivt den hippeste.

En sofistikert by med naturen rett uten for stuedøren gjør Reykjavik til et svært populært feriemål.

En ferie på Island er hva du trenger hvis det er på tide med en forandring av tempoet. Du trenger nesten ikke forlate Reykjavik for en dag med dypvannsfiske, laksefiske, hvalsafari, fuglekikking og mange andre spennende aktiviteter.

Golden Circle: den mest vanlige og populære sightseeing turen på Island tar de besøkende til det flotte fossefallet Gullfoss, nasjonalparken Thingvellir (hvor Europa og USA møtes) og verdenskjente Geysir. Denne rundturen kjøres normalt i buss, men vi kan ordne Super Jeep om dette ønskes, en annerledes men artigere måte å oppleve Islands mest kjente attraksjoner fra Reykjavik på.

Maten er også fantastisk, da lokale kokker forener enestående sjømat og lam med internasjonale matlagingsmetoder, Dette gir de mange enestående islandske restaurantene et særegent preg.

 Skal dere på firmatur er Reykjavik en av våre absolutt favoritter! ATV kjøring, hesteridning, Super Jeeps er blant de populære aktivitetene.

 


Reykjavik – Island