Pilot Beach Resort


  • 0

Pilot Beach Resort


Velkommen til Pilot Beach Resort 
på nordvest kysten av Kreta.

i bukten Almyros nær den pittoreske fiskerlandsbyen Georgioupolis, halvveis mellom Chania og Rethymnon blant enestående vakker natur og i nærheten av bosetninger som har beholdt det tradisjonelle kretiske elementer, men også landsbyer med en kosmopolitisk atmosfære, ligger Pilot Beach Resort. Pilot Beach Resort tilbyr en unik kombinasjon av tradisjon, gjestfrihet og luksus med bekvemmeligheter av en «state of the art hotel».

The Pilot Beach Resort har med sine romslige luksuriøse fellesområder og unike kretisk arkitektur, satt på et område med oliven og avokado trær rett på sandstranden i Georgioupolis 
Pilot Beach Resort ønsker deg velkommen til å nyte skjønnheten av Kreta i nydelige omgivelser med utsikt over det krystallklare vannet i Almyros-bukten, på øyas nordvest kysten. 
Den luksusen til et fem stjerners resort og den magiske atmosfæren til en tradisjonell kretisk landsby, kronet av et klokketårn, venter på deg på hotellet.

Ligger mellom Chania og Rethymnon i Georgioupolis området som er kjent for sin praktfulle natur. Anlegget dekker 150.000 kvadratmeter med vakkert anlagt eiendom, blomsterhager, olivenlunder og avocado trær og strekker seg til en lang, privat sandstrand. Stranden er Kretas lengste og strekker seg 7 km og er klassifisert (beskyttet) av EU under Natura 2000, for sin enestående naturlig skjønnhet. 

Unik natur
Inspirert av naturens gave til det lokale miljøet, farget av sine elver, Kournas innsjø, og det kretiske havet, er hotellets design og konsept laget for å tilby gjestene direkte tilgang til vannet, lagunen, bassenget og mange mindre bassenger, i tillegg til det praktfulle sjøvann i bukta. Pilot Beach Resort tilbyr gjestene sine et utvalg av sjarmerende bungalower og suiter for å møte individuelle behov og preferanser, inkludert luksuriøse suiter med privat basseng. Nesten alle bungalower har utsikt over et basseng eller ligger ved sjøen.

Restauranter

Kretisk ånd og følelse 
Siden tidlig morgen til sent på kvelden, vil du bli glad i opplevelser av kretisk mat og ånden av øyas natteliv. Pilot Beach Resort har fire overlegne restauranter og tre barer for din fornøyelse. Hver restaurant har en stil og atmosfære av sine egne. Begynn dagen med en overdådig frokostbuffé, kontinental eller amerikansk stil med utsikt over havet.

Våre erfarne kokker vil glede dine sanser med et utvalg av greske spesialiteter, internasjonale favoritter, velsmakende pizza og italiensk mat laget av de reneste råvarer, ferske råvarer og lokale urter og selvfølgelig Pilot Olive Oil ..

Den stilige elegansen i hotellets tre barer skaper den perfekte setting for sosialt samvær med din favorittdrink, aperitiff, et glass vin eller valg av øl. Den vennlige atmosfæren av hotellets salonger, med musikk og live underholdning, utfyller fine brennevin og fantasifulle cocktailer laget av våre erfarne bosatte på farmen.

Helse og velvære

En fullt organisert Health Club, med erfarent personell spesialisert i moderne Wellness, gir et avslappende tilfluktssted av helse, skjønnhet og fitness. I et moderne miljø, vil du nyte øyeblikk av avslapping, ro og personlig pleie, med massasje og ansikts-og kroppspleie behandlinger med naturlige produkter i regionen, for eksempel lokale urter og aromatiske oljer og selvfølgelig Pilot Olive Oil.

I tillegg til badstue, dampbad, Innendørs svømmebasseng og en rekke skjønnhetspleie behandlinger, er det også et koselig treningsstudio med aerobic område for trenings entusiaster.

Det perfekte familiested
Pilot Beach Resort tilbyr den perfekte setting for en familieferie, med familie innkvartering og fasiliteter, aktiviteter og tilsyn. Stranden er ideelt for familieferier, hvor hvert familiemedlem kan nyte organiserte strandleker og det grunne vannet ved kysten er et av barnas paradis.

De fleste av Superior Bungalows er tilstrekkelig store for å innkvartere en eller to barn, med sine foreldre.

Familie

Junior Suites tilbyr separate soverom for foreldre og barn, og Deluxe Suites tilbyr separate soverom, samt stue til romslig komfort. 

Anlegget har to barneklubber med daglige aktiviteter med mye moro og underholdning, samt lekeplass og svømmebasseng til glede for våre unge gjester.

Alle aktiviteter er under tilsyn av en erfaren Barnas Animator. Avhengig av alder, kan barna delta i en rekke sportsaktiviteter, konkurranser og opptredener. De kan også lære å male, modell leire og nyte andre, spennende pedagogisk virksomheter.

Velkommen til barnefamiliens paradis med spektakulær utsikt over Egeerhavet og de berømte hvite fjellene. Pilot Beach Resort er regnet blant de beste femstjerners hotell på Kreta og tilbyr tjenester av høyeste standard langs den kjente autentiske kretiske imøtekommenhet og vennlighet.

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank