Italia

  • 0

Italia

Verdens mest kjente «støvel» er Italia!

Italia er et land preget av kultur, severdigheter og opplevelser og det er mye å oppleve i dette fantastiske ferielandet. Roma, Vatikanet, Capri, Venezia, Firenze, Pisa og Pompeii er bare noen av de historiske byene man kan drømme seg bort i. Rivieraen, Sorrento, Dolomittene, Alpene og Sicilia er steder hvor du kan nyte badeliv, yrende folkeliv, stå på ski eller vandre på fine turer. I tillegg kommer verdens fremste matkultur, karneval, mote og design. Er du interessert i musikk, fotball eller motorsport er Italia i verdenstoppen. 

Benvenuti in Italia!

Fakta om Italia

  • Offisielt navn: Republikken Italia
  • Hovedstad: Roma
  • Folketall: 58 883 958
  • Areal: 301 318 km²
  • Styreform: Demokratisk republikk
  • Valuta: Euro
  • Språk: Italiensk
  • Retningsnummer: +39