Island

  • 0

Island

Sagaøya  i Atlanterhavet er favorittdestinasjon for firmaturer, gruppereiser eller storby-weekend. Island har flott natur, spektakulære opplevelser og fantastiske restauranter.

Selv om det er mest populært å reise til Island i løpet av sommermånedene, begynner andre årstider å bli mer populære. Kom til Island om vinteren for å oppleve noe virkelig magisk. Du bør oppholde deg i Reykjavik noen dager og deretter oppleve den islandske naturen som er ofte blir beskrevet som «uforglemmelig vakker».

Du vil ankomme Keflavik International Airport som ligger 40 kilometers sørøst for Reykjavík sentrum. Flyplassen er liten og praktisk med flybusser og drosjer som kjører deg til sentrum.  Legg gjerne inn et besøk til Blue Lagoon på vei inn til sentrum, vi ordner med ankomstpakker hvor du får transfer og inngang i pakken.

Fakta om Island


  • Offisielt navn: Ísland
  • Hovedstad: Reykjavik
  • Folketall: 321 857
  • Areal: 103 001 km²
  • Styreform: Demokratisk republikk
  • Valuta: Islandske Kroner (ISK)
  • Språk: Islandsk
  • Retningsnummer: +354