Opplev Barcelonas store stolthet

  • 0

Opplev Barcelonas store stolthet

Minst like kjent for tapas og sangria, er Barcelona for fotball. I byens storstue Camp Nou kan du oppleve et av verdens beste fotballag på Europas største fotballstadion.

Tekst: Ina Øien.

Det er et mektig syn som møter deg idet du tar de første skrittene ut på Camp Nou. Senket ned i bakken og med tre etasjer og 99 354 sitteplasser, er fotballstadion Europas aller største. Her har FC Barcelona sine hjemmekamper, med noen av verdens beste fotballspillere, som Lionel Messi, Andrés Iniesta, Luis Suarez og Philippe Coutinho.

– Barcelona er et av verdens beste fotballag og stadion deres Nou Camp er legendarisk. Skal du til Barcelona så du innom der og oppleve atmosfæren, sier Johnny Kjeverud, daglig leder i Travelbakery.

Stor interesse

Han har tilbudt fotballturer til Barcelona siden reiseselskapet ble etablert i 2007. Kjeverud forteller at interessen har vært stor og jevn hele tiden.

– Vi får spørsmål om fotball hver uke. England og Spania er mest populært. I Spania er det hovedsakelig to lag det går i – Barcelona og Real Madrid, sier Kjeverud, som også tilbyr fotballturer til land som Tyskland og Italia.

Fotball, øl og storby

Han tror det er kombinasjonen fotball, storby og gode priser som gjør Barcelona så populært.

– For en som elsker fotball, får du det ikke noe bedre. Her møter du et stjernegalleri av spillere, samtidig som du kan drikke øl, spise tapas og oppleve en fantastisk fin by. Og så er det billig kontra å gå på kamp i England. Du har de dyre billettene her også, men sitter du litt høyt oppe har du mulighet til å kjøpe rimeligere billetter og samtidig se godt, sier Kjeverud.

La liga og Champions League

Travelbakery tilbyr billetter til både La liga- og Champions League-kamper. Du kan også booke omvisning på stadion, som inkluderer billett til FC Barcelonas eget museum, som er Barcelonas andre best besøkte museum.

Ved interesse, ta kontakt med Travelbakery.