Unik treningsleir utenfor Barcelona

  • 0

Unik treningsleir utenfor Barcelona

Enten du driver med fotball, håndball eller basket, kan du legge treningsleiren til Santa Susanna utenfor Barcelona. – Treningsfasilitetene er unike. Det finnes ikke tilsvarende i Norge, sier Robert Hedin, tidligere svensk landslagsspiller i håndball og nå daglig leder i førstedivisjonsklubben St. Hallvard HK.

Tekst: Ina Øien.

En drøy time utenfor Barcelona, på Costa Brava-kysten, ligger Santa Susanna. Kjent for sol, sommer og strandliv, men også gode og unike treningsmuligheter. En nyhet hos Travelbakery er samarbeidet med Iberia Sports, som tilbyr gode treningsfasiliteter for idretter som håndball, fotball, basket, svømming, judo og tennis.

– Vi kan tilby treningsleir over hele verden, men akkurat nå ønsker vi å konsentrere oss om området rundt Barcelona, der fasilitetene er kjempebra og prisene er gode. Målet er å nå ut til breddeidretten og arrangere treningsleir, hvor vi legger til rette for alt fra transport og overnatting, til mat, treningsfasiliteter og hva det enn måtte være, sier Johnny Kjeverud, daglig leder i Travelbakery.

– Ikke sett liknende i Sverige eller Norge

Iberia Sports tilbyr blant annet et tosifret antall fotballbaner i Santa Susanna. De disponerer også en stor flerbrukshall, med 53 garderober og sju innendørsbaner. Robert Hedin, tidligere håndballspiller for Sverige, landslagstrener for Norge og nå daglig leder i St. Hallvard HK, kaller flerbrukshallen unik.

– Den er helt fantastisk! Jeg har ikke sett liknende i Norge. Det er en kjempefin hall med veldig gode treningsmuligheter både inne og rett utenfor døren. Alt du trenger er i nærheten, sier Hedin.

Robert Hedin og Glenn Solberg tar med St. Hallvard HK på treningsleir til Santa Susanna i august. Samtidig inviterer de til håndballskole.

Han får støtte av Glenn Solberg, tidligere landslagsspiller i håndball og nå hovedtrener for St. Hallvard HK.

– Det er et veldig flott anlegg med flere flater og flere typer gulv. I tillegg er det også en egen kampsport-hall der, hvor du som håndballag kan trene håndballrelatert fysisk trening, sier han.

St. Hallvard drar nedover i august

Solberg og Hedin var så fornøyd med hva de så da de besøkte Santa Susanna, at de alt har planlagt en treningssamling der med St. Hallvard HK i begynnelsen av august. Samtidig blir det håndballskole for gutter og jenter i alderen 15 til 18 år fra hele Norge.

– Under håndballskolen skal Glenn og jeg være med som trenere. Vi jobber også med å få med en svensk målvakt som har spilt for Barcelona. Glenn har flere kontakter ettersom han har spilt i Barcelona, sier Hedin.

Mange fordeler

Foruten gode treningsfasiliteter, er det flere fordeler ved å reise på treningssamling til Santa Susanna, mener Hedin og Solberg.

– Vi kan tilby spillerne noe mer enn bare trening og å ligge på et hotellrom. Spania har et fantastisk klima, som gjør at du kan gjøre mange hyggelige ting på fritiden og utenom treningene. Og så får du møte andre lag som spiller en annen type håndball, som er lærerikt. Samtidig som det styrker samholdet og lagfølelsen å være på samling.

Total pakke

Gjennom samarbeidet med Iberia Sports, hjelper Travelbakery deg med alt fra flybilletter og overnatting (inkludert alle måltider), til transport mellom ulike treningsfasiliteter, treningskamper, dommere, turneringer, studieturer og kulturelle tilbud.

– Vi tilbyr en total pakke. Alt lagene trenger å gjøre er å ta kontakt med oss, så ordner vi resten, sier daglig leder Johnny Kjeverud.